Còctel Magik Boada

L'estimat Eduard Boada i El Petonet s'uneixen per crear un còctel sorprenent i refrescant

per les festes de Sant Magí de Tarragona.


Com s'elabora el còctel?

Tingues en compte que és important seguir l'ordre dels passos!

Si es fa desendreçadament pot tallar-se la mescla.

1.

Omple 1/3 part de licor de crema d'arròs El Petonet.

2.

Afegeix 1/3 part de cervesa.

3.

Afegeix-hi gel picat.


4.

Remou la mescla abans d'afegir el granissat.

5.

Afegeix 1/3 part de granissat de llimona natural

(opcional)

Afegeix un toc de llima. Nosaltres de vegades no n'hi posem.


6.

Barreja-ho tot en una coctelera.

Servir

Al teu got preferit. A festes no oblidis el teu got reutilitzable!

Gaudeix

del còctel tarragoní Màgik Boada!


El còctel Màgik Boada

neix de la mà del conegut i estimat tarragoní Eduard Boada. 

 

Com diu ell "Sant Magí abans era pobre, perquè només tenia aigua. No com Santa Tecla, que té de tot. Ara, però, ja té un còctel propi!".


La imatge és obra del genial artista Josep Maria Rosselló,

fill predilecte de la ciutat de Tarragona.

 

Alhora, Rosselló és l'artífex del nom del còctel. Un homenatge a Sant Magí i al sr. Boada.